Termék visszaküldés

 1. Termékcsere

  Amennyiben sérült, hibás, vagy nem a rendelésednek megfelelő terméket kaptál, kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot az info@terrablue.hu e-mail címen, és írd meg nekünk az e-mailben kapott rendelési számodat.

  Kérünk, hogy a könnyebb ügyintézés érdekében küldj nekünk fotót a termékről, amit kaptál, hogy mi is lássuk a probléma mibenlétét.

  Ezután a csapatunk segít a cseretermék kiküldésében -  a futár, aki szállítja a cserét egyben fel is veszi tőled a cserélni kívánt hibás terméket.

 2. Visszaküldés feltételei

  Minden vásárlónknak jogában áll a rendelés teljesítésétől számított 14 napon belül elállni a vásárlástól.

  Ezen kívül a rendelés megérkezésétől számított 30 napon belül a boldogság garanciánk keretein belül is visszaküldheted a terméket, amennyiben nem vagy vele teljesen elégedet..

 3. Visszaküldési módja

   

  A termékek árának visszatérítéséhez kérlek az alábbi lépéseket kövesd:

  1, Vedd fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálatunkkal az info@terrablue.hu e-mail címen, és kérünk, hogy írd meg a rendelési számodat, hogy megtaláljuk a rendszerben a vásárlásodat.

  2, Az ügyfélszolgálatunk ezután küld neked egy formanyomtatványt, ami feladócímkeként szolgál, hogy el tudd küldeni a raktárunk számára a terméket.

  3, Add fel a csomagot a nyomtatványon található instrukciók alapján - a visszaszállítás költségeit a Terra Blue nem tudja átvállalni, ez a vásárlót terheli a törvényben megszabottak alapján.

  4, A termék megérkezésének visszaigazolása után az ügyfélszolgálatunk visszatéríti a rendelésed értékét, az eredeti szállítási díjjal együtt. 

 4. Visszatérítés időigénye

  Miután az ügyfélszolgálatunk megerősítette e-mailben, hogy a visszatérítés megtörtént, még 5-10 munkanapba beletelhet, amíg az összeg megjelenik a számládon.

  Ez a banki ügyintézés miatt történik, és az időtartam a pénzügyi szolgáltatódtól függ. 

 5. Rendelés visszamondása

  A rendelések lemondása nem lehetséges, mivel a logisztikai partnerünk automatikusan megkezdi a teljesítést, amint a rendelés létrejött a rendszerben.

  A termék átvétel utáni visszaküldésére természetesen van lehetőség.